Uti Det Wilda Logo

Wildamiddagar

Pris: 950 kr

Sommaren 2021 erbjuder vi en serie bokningsbara wildamiddagar, som äger rum utomhus. Maten anpassas efter säsong och tillgänglighet. Vid en traditionell wildamiddag erbjuder vi en flerrättersmeny med välkomponerade och speciellt framtagna rätter. Till detta serveras ett välkomponerat alkoholfritt dryckespaket.

Menyn varierar från gång till gång och efter säsong. Vi serverar kött, fisk och grönsaker av högsta kvalité. Råvarorna hämtas från närområdet och vi väljer noga ut våra leverantörer bland uppfödare som månar om djur och natur och som levererar en fantastisk köttråvara. Vi serverar hantverksmässigt förädlade råvaror från småskalig produktion. Mycket kommer från våra egna trädgårdar och vi är stolta att kunna erbjuda över 30 wilda blommor och en wildsallad hos oss kan innehålla över 20 wilda ingredienser.

Varje middagstillfälle har plats för 12 gäster och du äter ihop med andra gäster som har bokat vid samma middagstillfälle. Är ni ett större sällskap går det bra att boka alla 12 platser vid ett middagstillfälle. Skulle ni vara fler än 12 går det att lösa också. Vi sitter utomhus och äter och middagarna börjar klockan 17 och håller på fram till klockan 21.

Bokningsbara datum

Juni

Juli

Augusti

Komplettera din wildamiddag

Du kan välja att komplettera din middag med någon utflykt. Gå en stillsam vandring utmed sjön Unden eller kanske ta en cykeltur utmed Edsån.

En stillsam vandring utmed Unden

Komplettera Wilda middagen med en vandring där du vandrar genom Halleruds by, utmed sjön Unden, genom skog och mark på en uppmärkt vandringsled. Leden ingår i Tivedens vandrings- och ridleder. Du kan beställa en lättare lunch att ta med på din vandring och en tydlig karta med markerade rastställen utmed vägen. Du tar samma väg tillbaka och när du kommer fram till Hallerudssund väntar en flerrätters Wilda middag!

Träd vid Undens strand

En cykeltur utmed Edsån

Väljer du kanske att cyklar längs den gamla körvägen utmed Edsån från Halleruds sund till Edet? Du kan beställa en lättare lunch och karta över området. Cyklingen är lätt och kräver ingen speciell utrustning. Du tar själv med dig cykel. Det första alternativet är en cykelväg som är ca 10 km tur och retur och det längre alternativet är ca 15 km och går i en slinga där du passerar genom flera små byar. När du kommer åter väntar en flerätters Wilda middag!

Edsån